Såleguide

Såler eller kalosjer? Hvilke såler skal jeg velge? Hvilken farge? Spørsmålene kan være mange når du skal velge dine neste vintersko. Derfor har vi utviklet en liten guide i sålejungelen.

Dine behovRiktig valg
Mildt, vått vær, mye snøKalosjer
Kaldt, tørt vær, lite snøSåler

Generelt anbefales det å ha en av hver type – et par sko med såle, og et par med kalosjer. Dette dekker de fleste behov. Til barn anbefales å velge kalosjer, da barn ofte ferdes der det er vått.

Såler

Vi liker ikke å ha for mange valg. For mange valg kan i verste fall føre til at ingen valg blir tatt. Derfor, for å gjøre det lettere for deg, gir vi deg mulighet til å kun velge fargen på dine såler eller kalosjer, slik at et hvert skopar får sitt eget, unike preg. Utførelsen bestemmer vi, etter hva som passer den aktuelle modellen og skotypen.Noen av våre sko, f.eks. støvletter, kommer ferdig med såler, mens andre, f.eks. tøfler, kommer uten noen ting. Når det gjelder boots, kan du på de fleste modeller velge mellom følgende farger:

  • Svart
  • Beige
  • Klar

Kalosjer

Kalosjer kommer i to farger (klar og svart) og to utførelser (voksen og barn). Designerboots ser best ut med klar farge på kalosjene, mens de klassiske blir tøffe med svart. Her er det altså opp til deg å velge din egen stil.

Uansett hva du velger, gjør vi vårt ytterste for at du skal bli fornøyd 🙂