Abonnement

Hvorfor eie når du kan leie?

Vi har alle kjent på det som heter plassmangel. Ihvertfall, de av oss som har vært så heldige og bodd i leilighet eller flyttet mye. Det er ingen hemmelighet at vintertøy, og sko spesielt, tar opp mye plass når dette skal pakkes ned om våren. Derfor har vi utviklet et helt nytt konsept, sesongabonnement på vintersko til hele familien 🙂

For å gjøre det enklest mulig, begynner vi med de klassiske variantene til barn – men skal ikke se bort fra at sortimentet utvides etter hvert som konseptet blir mer etablert. Du betaler en fast sum per mnd, og abonnementet løper til det sies opp, men ikke lenger enn 6 mnd sammenhengende.

Aktiv abonnementsperiode er alltid oktober-mars, og det vil ikke være mulig å bestille abonnement utenom dette tidsvinduet. Alle aktive abonnement blir automatisk avsluttet senest ved utgangen av mars (unntak for særlig kalde strøk gjelder). Du skal dermed være trygg på å ikke abonnere på vintersko sommertid, selv om du skulle glemme å aktivt avslutte abonnementet. Før inngang til ny abonnementsperiode, vil du, i løpet av september måned, få en mail med invitasjon til å starte ditt abonnement. Abonnementet løper fra bestillingen sendes, og følger kalendermåneder. Det er ingen bindingstid, men oppsigelse må være gitt innen neste betalingsperiode inntreffer. Sesongbegrensningen gjelder kun abonnement – kjøp av sko kan foretas når som helst på året.

Dersom du bor i særlig kalde strøk, slik som Svalbard, vil du være unntatt fra sesongbegrensningen og få anledning til å abonnere hele året.

Før utløpet av din abonnementsperiode får du et varsel med instrukser om å returnere dine sko. Du kan velge å benytte emballasjen de kom i, eller bruke egen emballasje. Vi spanderer returfrakten.

Skulle det være behov for å bytte størrelse, ordner vi byttet kostnadsfritt. Du kan dermed være trygg på at barna har riktig størrelse til en hver tid. For store sko gir mindre bevegelsesfrihet, derfor er det godt å vite at skoene «vokser» med barnet 🙂 Du kan også bytte farge/modell kostnadsfritt en gang i løpet av en sesong. Ved hyppigere bytter tilkommer en fraktkostnad tilsvarende rimeligste fraktalternativ. Ved behov for bytte, gi beskjed og du vil få nye sko tilsendt sammen med instrukser for retur av de gamle.

Ved retur av sko vil disse bli rengjort og klargjort til neste kunde. Likevel ønsker vi at skoene leveres i ca samme tilstand som da de ble sendt ut. Det vil si, uten sylig søl, flekker, smuss, lukt o.l. Tørk gjerne av skoene med en fuktig klut før retur. Ved mottak av skoene vil de bli rengjort før utsendelse til neste kunde. Skoene er robuste og er laget til flere års aktiv bruk. For å unngå unødvendig slitasje, anbefales at de medfølgende kalosjene brukes over skoene til enhver tid, for å beskytte mot vann, snø, salt og smuss.

Lønner det seg å abonnere? Ja – om du har planer om å bytte størrelse og/eller farge i løpet av sesongen (i en lanseringsfase høsten 2021 har vi kun klassisk svart og hvitt på lager, men flere farger blir gjort tilgjengelige etter hvert som tjenesten utvikles). Muligheten til å kunne bytte størrelse på barnesko midt i sesongen er verdt prisen 🙂

Og, det beste av alt – abonnerer du på 2 par eller flere samtidig, får du 20 % familierabatt!